www.danielleweitkamp.nl

Wil jij thuis meer harmonie en minder vaak je geduld verliezen? Wil je dat je kinderen beter luisteren? Dan is mijn online programma echt iets voor jou. In de 7 lessen in het programma kijk je vaak naar jezelf. Want ik geloof dat die harmonie thuis alleen ontstaat als jij goed in je vel zit. Luister je eigenlijk wel goed naar jezelf? Hoe oordeel jij over je eigen gedrag? Doe je waar jij blij van wordt? Als jij beter naar jezelf luistert, vaker voor jezelf kiest, dan geef je het goede voorbeeld aan je kind. Blije moeder, blij kind!

In de video vertel ik meer over de inhoud van mijn programma.

 

In 7 weken leer jij:

 • alles over de kracht van het woordje ‘niet’ (en waarom je het beter niet kunt gebruiken);
 • hoe je écht kunt luisteren naar je kind;
 • hoe je de achterliggende boodschap van het gedrag van je kind ontdekt;
 • hoe je om moet gaan met een boze bui;
 • hoe je bewuster wordt van je eigen gevoelens;
 • welke invloed jouw gevoelens en emoties hebben op het gedrag van je kind;
 • hoe je je eigen gevoelens (en die van je kind) (h)erkent;
 • waarom je jongste kind niet aan de kop van tafel hoort te zitten;
 • waarom het zo belangrijk is dat een ieder op de eigen plek zit aan tafel;
 • hoe je bewust wordt van jouw goud als moeder.

Dit krijg je allemaal:

– 7 waardevolle videolessen;
– bij iedere les een werkblad met verdiepende opdrachten;
– alles op eigen tempo bekijken;
– heel veel praktische tips en tools;
– toegang tot mijn Whatsapp hulplijn voor al je vragen;
– 1 jaar lang toegang tot het volledige programma;
– bekijk de lessen zo vaak en zo veel als je wilt.

NIEUW: toegang tot de FB besloten community met:
– maandelijks een live sessie van mij
– maandelijks een Q&A voor al je vragen
– in contact komen met al die andere leuke moeders
– (h)erkenning krijgen van en met elkaar
– en nog vele extra’s, want tsja… het blijft wel op z’n Daans natuurlijk!

NU voor slechts €197,-!

 

Een overzicht van de 7 lessen:

 1. De nietmachine: Wat doet het met je kind, en met jou, als je zegt: “Ik wil dat je niet zo schreeuwt, niet rennen in huis of niet je jas op de grond gooien.”
 2. Smeer NIVEA: Merk jij ook dat je vaak iets invult voor een ander? Of dingen niet doet omdat je bang bent voor de mening van die ander? 
 3. De spiegel: Als je in de spiegel kijkt, wie zie je dan? Kijk je naar wat je niet mooi vindt of naar wat je wel mooi vindt? En als je naar je kind kijkt? Wat zie je dan?
 4. Spreek je uit: Als jij eerlijk bent over je gevoel, leert je kind dat het zichzelf mag zijn. 
 5. De zorgenvreter: In deze les leg ik je uit dat het heel belangrijk is om te beseffen dat boosheid er mag zijn. 
 6. Aan tafel: Is het bij jullie aan tafel ook altijd zo gezellig? Wist je dat je door het veranderen van de tafelopstelling veel meer rust kan creëren? 
 7. Goud: Jij weet als moeder wat goed is voor je kind en voor jezelf, want jij hebt goud in handen. Het enige wat je nu nog moet doen is het uitdragen van jouw kennis.

De moeders hieronder gingen jou voor en volgden mijn online programma. Ze vertellen je graag over hun ervaringen. 

Het online programma gaf zoveel inzicht. Waarom groot doen en denken, terwijl het ook klein en leuk/positief kan! Wij zeggen veel minder nee en denken juist wat kan wel en hoe kan je anders denken of positief brengen naar je kinderen toe. Het kost jezelf dan zoveel minder energie! Het online programma is zeker de moeite waard. Ik heb het ook elke keer gedeeld met mijn man en samen kan je nog meer bereiken! Zo dankbaar dat ik dit online programma voor mezelf heb aangeschaft!

Deborah

moeder van twee zoons (6 en 7 jaar)

Een sprankelend, praktisch, energiek en werkbaar onlineprogramma, waarin Daniëlle mij als moeder veel bruikbare tips geeft. Ze leert mij beter kijken naar het gedrag van mijn kind. Mijn kind houdt mij een spiegel voor van mijn gevoel. Hierdoor leer ik beter mijn gevoel uit te spreken en hoop ik dat mijn kind meegeef dat alle gevoelens er mogen zijn. 
Door de passende werkbladen, kun je het programma steeds opnieuw erbij pakken. Dit helpt mij bewust worden van mijn gevoel, gedrag en daardoor ben ik in proces. 
Marielle

moeder van Tess (3 jaar)

Hallo Daan, Dank voor je gouden lessen. Inzicht is het begin van een verandering, toch? Niet alles wat in de video’s voorbij kwam was niet, maar soms moet je iets meerdere keren horen om het ook echt binnen te laten komen. Zo heb ik les 3, les 4 en les 5 al meerdere keren gekeken. Les 3 maakt emoties los en les 4 en 5 roepen vragen op. Er gebeurt iets, dank daarvoor.

Inzichten dankzij het programma:
Mijn grenzen optijd aangeven (ipv aangeven dat die al bereikt is). Dit blijft een aandachtspunt, want de boosheid van mijn dochter mag er zijn, maar ik ben wel zoekende hoe ermee om te gaan.

En om te vieren dat ik je online programma heb afgerond heb ik iets voor mezelf gekocht: een ring! Glitters, een positieve reminder voor mezelf dat ik zo goed bezig ben als moeder 🙂

Janine

moeder van dochter (3 jaar)

De muziek, de vormgeving, de materialen die je gebruikt in je lessen vind ik echt tof. Het sluit heel erg bij mij aan en de stof blijft daardoor echt goed ‘hangen’! Ik ga ermee aan de slag! 

Liesbeth

moeder van zoon en dochter

Hoelang duurt het programma?

Je ontvangt gedurende 7 weken iedere week een videoles, werkblad en bijhorende opdrachten. Je kunt de lessen zo vaak bekijken als je wilt. Je hebt een jaar toegang tot het volledige programma. 

Hoe kan ik het programma kopen?

Je klikt op een “JA IK WIL” knop en wordt doorgestuurd naar een digitaal winkelmandje. Je vult je gegevens in en rekent eenmalig 47 euro af. Daarna ontvang je direct in je mailbox een aantal mails waarin je inloggegevens staan. Hierin vind je ook de website met daarop het online programma. Nadat je hebt ingelogd kun je meteen aan de slag met les 1, de video bekijken en het werkblad downloaden. Na een week wordt de volgende les vrijgegeven, je ontvangt hiervan een mail als reminder.

Wanneer kan ik starten met de eerste les?

Zodra je het online programma hebt gekocht (klik op een ‘Ja ik wil dit’ button), ontvang je in je mailbox de inloggegevens en de link naar het online programma. Je kunt direct starten met de eerste les. Na een week komt les 2 ook online. 

Wat kost het programma?

Het programma kost eenmalig € 47,-. Je hebt een jaar lang toegang tot alle lessen en werkbladen.
Let op: per 1 mei 2021 gaat de prijs omhoog en betaal je 197 euro voor dit programma. 

Kan ik vragen stellen over de lessen?

Jazeker. Graag zelfs! Je ontvangt tijdens les 1 mijn mobiele nummer. Voor vragen mag je me appen. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren, in ieder geval binnen 48 uur (op werkdagen). Uit ervaring blijkt dit echt een absolute meerwaarde te zijn voor het programma dus doe er vooral je voordeel mee!

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU

– als je moeder bent;
– als je meer harmonie in huis wilt;
– als je het gevoel hebt dat je kind niet naar je luistert;
– als je het gevoel hebt dat je kind niet lekker in z’n vel zit;
– als het moederschap je soms zwaart valt;
– als je positief wilt opvoeden;
– als je wilt leren hoe je vaker voor jezelf kan kiezen zonder schuldgevoel;
– als je meer op je eigen gevoel wilt leren vertrouwen.

En?
Zin om meteen te starten met dit geweldige online programma?
Snap ik!
Ik wens je alvast heel veel plezier met alle leuke lessen.

WIE BEN IK?

Ik ben Danielle, jij mag Daan zeggen. Ik doe waar ik blij van word. Ik zou willen dat jij ook gaat doen waar je bij van wordt! Al jaren help ik kinderen en hun moeders (en soms ook vaders) zodat ze beter in hun vel zit. Wil jij weten waarom ik doe wat ik doe? Lees dan meer over mij.