www.danielleweitkamp.nl

Soms lijkt het wel alsof we verleerd zijn om te luisteren naar ons lichaam. Te vaak handelen we vanuit ons hoofd. En dat terwijl ons lijf precies weet wat het moet doen, alleen zijn we dat een beetje vergeten. Tijdens een Daandag help ik jou middels een lijfkracht-herstel behandeling om weer terug in je lijf te zakken. Deze methode is een vorm van de energetische geneeskunst. Door de aanwezige, in het lichaam opgeslagen, energie te activeren, ontstaat een krachtig helend vermogen.  In de video leg ik je meer uit over hoe dit in zijn werk gaat.

Zit jij wel eens vast in je lijf? Heb je veel migraine of bijvoorbeeld last van zere nek en schouders? Allemaal signalen van je lichaam dat je misschien wel te veel op je schouders draagt of dat je veel kopzorgen hebt. Tijdens een Daandag gaan we loslaten. Door energie weer te laten stromen kom jij in je kracht te staan. Je gaat weer beste vrienden worden met je lijf. De Daandag is echt een cadeau aan jezelf.

Ik bedacht een concept waarin alles samen komt.

De energie in je lijf gaat weer stromen.

Ik bedacht een concept waarin het beste van mij samenkomt: Mijn jarenlange ervaring als coach, de kennis en kunde die ik heb opgedaan als therapeut, mijn interesse in de kracht van het menselijk lichaam, mijn oplossingsgerichte werkwijze. Dat komt allemaal samen in de Daandag. 

 


Hoe ziet een Daandag eruit?

– Start om 10.00u met koffie/thee en wat lekkers;
– Daarna ontvang je deel een van de lijfkracht-herstel behandeling;
– Ik verzorg een lekkere lunch;
– Na de lunch ontvang je het tweede gedeelte van de lijfkracht-herstel behandeling;
– De dag is rond 16.00u afgelopen (hou rekening met eventuele uitloop).

Nog een aantal praktische zaken:
– Trek gemakkelijk zittende kleding aan;
– Zorg dat je na de Daandag (en het liefst de dag/dagen erna) niet meteen van alles hoeft. De behandeling werkt tenminste nog 4 dagen (of langer) door. Je zult je wat meer prikkelbaar kunnen voelen, emotioneler of juist energiek. Dit verschilt per persoon.

De Daandag kost 299 euro (incl. btw) en vindt plaats in mijn praktijk te Ommen.

 

Alsjeblieft, cadeautje voor jou:

– een uitgebreide coachsessie (twv. 222 euro) ter verdieping van het proces tijdens Daandag
– 1 jaar gratis toegang tot het online programma speciaal voor moeders!

Dus: je krijgt nu € 269,- cadeau bij jouw Daandag!!

 

 

Bloot geven. Niet letterlijk hoor. Figuurlijk. Durf jij jezelf bloot te geven? Durf jij jezelf te laten zien?

Het belangrijkste is dat de Daandag draait om jou. Vanuit mijn professionaliteit en mijn zijn creëer ik een veilige omgeving. Binnen deze setting ga jij in proces. Je gaat verlicht naar huis. De behandeling werkt zo’n 4 dagen na. Misschien voel jij je tijdens die dagen wel wat emotioneler of sneller geprikkeld. Het kan ook zijn dat je juist hoog in je energie zit! Belangrijk is dat je niet teveel ‘moet-afspraken’ plant in die dagen erna, maar jezelf echt de tijd geeft om te zijn. Rustig aan bijkomen.

 

 

De personen hieronder gingen jou voor en gunden zichzelf een Daandag. Ze vertellen je graag over hun ervaringen. 

Lieve Daan, dank voor de heerlijke Daandag. Jouw liefde, aandacht, deskundigheid en prachtige ziel hebben mij verwonderd. De dag stond in het teken van transformatie. Echt een aanrader!

Sonja

61 jaar

Afgelopen jaren/maanden had ik steeds meer sombere dagen en huilbuien en had ik lichamelijk en geestelijk last van de dingen die ik vroeger heb meegemaakt. Hier was ik echt heel erg klaar mee.

Ik voelde me zo gevangen in mijn eigen lichaam dat ik me vrij wil voelen en vooral alles kan zeggen en doen wat mijn hart mij ingeeft en niet mijn verstand en of angsten. Gisteren heb ik een hele dag 
een lijfkracht-herstel behandeling + traumaverwerking ondergaan en dit was heel fijn, bijzonder, mooi, ontspannen maar ook bij trauma verwerking heel erg heftig. Mijn hele lichaam ging in de kramp tot mijn hals/nek en gezicht en zelfs mijn tong toe waardoor ik het gevoel had dat ik stikte en zelfs een moment dacht dat ik doodging. Ik kon moeilijk praten en moest volledig vertrouwen op mijzelf en loslaten. Hier moest ik door heen , het was echt een helse pijn. Dit was zo heftig dat ik hiervan erg bewust geworden ben hoe ik mijzelf totaal heb verwaarloosd. Dit werkt dan ook nog na en ik geef mezelf de tijd hiervoor.  

Van hieruit kan ik verder en ga dan ook vanuit mijn hart leven en niet meer vanuit een ander of met mijn hoofd. Wilde dit met jullie delen en zo ook aan jullie meegeven, voel je vrij om je vrij te voelen en alles te doen wat je zelf wilt en laat ook de ander vrij om te voelen wat hij of zij wil.

Anoniem

Moeder van dochter en zoon

Heb het gevoel dat er allerlei processen gaande zijn… Mijn kinderen zijn wel mega onrustig sinds de behandeling… Ik ben moe😇 
Maar voel me fysiek wel lichter ofzo. En wat je zei over spierpijn/van alles fysiek voelen. Dat had ik wel. Echt alsof alles weer op z’n ‘plek’ moet komen. 
Ik heb wel echt lijntjes doorgeknipt. Samen met mijn man afgelopen weekend leuke dingen gedaan en veel gepraat. Was ook fijn🙏 
En op werkgebied…ga ik het stuk lesgeven loslaten. Nu echt definitief…Ik wil het niet meer!! 
Gisteren sprak een collega me erop aan: “Jij moet echt andere dingen gaan doen waarvan je gaat shinen.” En de klas was gisteren in zo’n weerstand. Niet tegen mij, maar tegen het (onderwijs)systeem. Dus de signs zijn kristalclear… Nu MOET ik zelf echt gaan doen/durven en een plan gaan maken…wat ik wil. Privéstap: ik ga in gesprek met mn moeder.  Werkstap: ik ga in gesprek met een plan (wat IK wil) over mijn lesgevende taken. 

Anoniem

Een moeder van vier kinderen

De Daandag: een dag met een gouden rand. Waarvoor dank!

Anoniem

33 jaar

VEELGESTELDE VRAGEN:

Wat is een Daandag?

Tijdens een Daandag geef ik je een lijfkracht-herstel behandeling. Deze behandeling is een vorm van de energetische geneeskunst. Het is een methode die er vanuit gaat dat alle cellen in je lijf energie zijn. Blokkades die in je lijf zitten worden opgelost, energie gaat weer stromen. Deze behandeling in combinatie met mijn coaching gaat er voor zorgen dat jij weer beste vrienden wordt met je lijf, dat je weer gaat luisteren naar de signalen die jouw lijf je geeft. Bekijk de video op deze pagina. Hierin leg ik het nog beter uit!  

Wat levert de Daandag mij op?

Een Daandag zorgt ervoor dat jij je weer bewust wordt van wat je lijf tegen jou wil zeggen. Je lichaam is je gevoel, het is je kracht, je huis, je alles. Je zal merken dat er allerlei dingen boven gaan komen, positief en negatief. Ik zet je tijdens een Daandag in proces, je lijf gaat zichzelf herstellen. 

Hoe kan ik me voorbereiden?

Trek gemakkelijke kleding aan. De rest gaat vanzelf. Je gaat loslaten. Je gaat in proces.

Wat kost een Daandag?

De Daandag kost 299 euro. Nu tijdelijk ontvang je een extra uitgebreide coachsessie cadeau na de Daandag, voor meer verdieping van het proces. Ook krijg je 1 jaar gratis toegang tot mijn online programma. 

DE DAANDAG IS WEL VOOR JOU

– als je last hebt van lichamelijke klachten zoals migraine, vastzittende schouders, maagproblemen, gevoelige darm
– als je last hebt van stressklachten
– als je graag meer rust in je hoofd zou willen hebben
– als je het gevoel hebt vast te zitten in je lijf
– als je graag stappen wilt zetten, maar niet weet waar te beginnen
– als je je minder wilt aantrekken van wat anderen van je vinden
– als je beperkende overtuigingen los wilt laten
– als je je letterlijk lekkerder in je lijf wilt voelen

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je interesse in een Daandag?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.

WIE BEN IK?

Ik ben Danielle, jij mag Daan zeggen. Ik doe waar ik blij van word. Ik zou willen dat jij ook gaat doen waar je bij van wordt! Al jaren help ik kinderen en hun moeders (en soms ook vaders) zodat ze beter in hun vel zit. Wil jij weten waarom ik doe wat ik doe? Lees dan meer over mij.