www.danielleweitkamp.nl

Soms lijkt het wel alsof we verleerd zijn om te luisteren naar ons lichaam. Te vaak handelen we vanuit ons hoofd. En dat terwijl ons lijf precies weet wat het moet doen, alleen zijn we dat een beetje vergeten. Tijdens een Daandag help ik jou middels een lijfkracht-herstel behandeling om weer terug in je lijf te zakken. Deze methode is een vorm van de energetische geneeskunst. Door de aanwezige, in het lichaam opgeslagen, energie te activeren, ontstaat een krachtig helend vermogen.  In de video leg ik je meer uit over hoe dit in zijn werk gaat.

Zit jij wel eens vast in je lijf? Heb je veel migraine of bijvoorbeeld last van zere nek en schouders? Allemaal signalen van je lichaam dat je misschien wel te veel op je schouders draagt of dat je veel kopzorgen hebt. Tijdens een Daandag gaan we loslaten. Door energie weer te laten stromen kom jij in je kracht te staan. Je gaat weer beste vrienden worden met je lijf. De Daandag is echt een cadeau aan jezelf.

Ik bedacht een concept waarin alles samen komt.

De energie in je lijf gaat weer stromen.

Ik bedacht een concept waarin het beste van mij samenkomt: Mijn jarenlange ervaring als coach, de kennis en kunde die ik heb opgedaan als therapeut, mijn interesse in de kracht van het menselijk lichaam, mijn oplossingsgerichte werkwijze. Dat komt allemaal samen in de Daandag. 

 


Hoe ziet een Daandag eruit?

– Start om 10.00u met koffie/thee en wat lekkers;
– Daarna ontvang je deel een van de lijfkracht-herstel behandeling;
– Ik verzorg een lekkere lunch;
– Na de lunch ontvang je het tweede gedeelte van de lijfkracht-herstel behandeling;
– De dag is rond 16.00u afgelopen (hou rekening met eventuele uitloop).

Nog een aantal praktische zaken:
– Trek gemakkelijk zittende kleding aan;
– Zorg dat je na de Daandag (en het liefst de dag/dagen erna) niet meteen van alles hoeft. De behandeling werkt tenminste nog 4 dagen (of langer) door. Je zult je wat meer prikkelbaar kunnen voelen, emotioneler of juist energiek. Dit verschilt per persoon.

De Daandag kost 299 euro (incl. btw) en vindt plaats in mijn praktijk te Ommen.

 

(tip: neem even rustig de tijd om onderstaande door te lezen)

Bloot geven. Niet letterlijk hoor. Figuurlijk. Durf jij jezelf bloot te geven? Durf jij jezelf te laten zien?
Wil je dolgraag loslaten? En ben je toe aan een verandering? Wil je patronen doorbreken? En letterlijk stappen gaan zetten?

Lees dan vooral door, want dan staat een Daandag je op het lijf geschreven.

De Daandag; wat is dat nou precies?

Je ontvangt een dag gevuld met coaching, persoonlijk advies op maat, tips en tricks van een professionele therapeut en een echt mensen-mens.

Verwacht je een wonder van mij? Dan is dit niet de dag voor jou. 
Waarom?
Je zult het zelf moeten doen. Eerlijk, ik heb een hekel aan het woord moeten. Alleen hier past het wel echt.

Ik ga je een gouden dag geven gevuld met handvatten, tips, ik zet je in beweging, geef je zetjes en duwtjes in de rug. Als jij alleen ontvangt, gebeurt er niets. Dit is geen dag voor pussies. Geen dag voor degene die met twee vingers in de neus de grootste wonderen verwacht. Zonder er zelf iets voor te hoeven doen (sorry schat, dan not your call en stop dan vooral met lezen ;)).

Ben jij je ervan bewust dat jij zelf de verandering bent?
Weet je dat jij het werk te doen hebt?
En wil je dit aangaan?

Yes! Dan is dit echt voor jou! Whoehoee een lees dan vooral verder 🙂

Lieve schat. Je zult zelf een beweging moeten (heb je ‘m weer) maken. Willen vooral.

Deze dag is echt voor jou als jij verandering wilt.
Als jij letterlijk een stap wilt zetten.
Het geeft niet dat je nog niet weet hoe.
Maar dat je weet dát je het wilt, de commitment hebt. Daar gaat het om!

Als jij wilt, dan gebeurt het. 

Commitment is het woord. Commitment. 
En het durven aangaan. Echt durven aangaan. 

En? Durf jij? 

Ben jij toe aan verandering?
Is het de hoogste tijd om jezelf in de ogen aan te kijken
Wil jij eindelijk nu echt eens een stap gaan zetten?
Angst in de ogen aankijken?
En afrekenen met oude patronen?

Ben je toe aan verandering?
En wil je loslaten?

Echt. Dan is dit jouw dag. 
Voel je het kriebelen? In je onderbuik?
Voel je ergens diep van binnen dan dit dé dag is voor jou?
Dat je dit te doen hebt?
Dat je deze woorden leest op precies het goede moment?
Voelt het als een meant to be?

Dan is dat het ook.

Dan ben jij nu op precies de goede plek.
En dan verdien je dus echt deze dag!

Maar echt.

Gun het jezelf. Om een Daandag te boeken.
Om dit avontuur aan te gaan.
Want girl o girl, een avontuur wordt het.

Het enige wat je hoeft te doen is volmondig JA te zeggen.

En de rest gaat vanzelf… 

Ik kan niet wachten om je te zien.

Van tevoren had ik niet gedacht wat ik zou ontketenen met een Daandag.
Zoveel magie.
Zoveel blijdschap.
Tranen.
Van verdriet. Van geluk. Ontroering.

De Daandag is gevuld met ALL OF IT.
Het zit er allemaal in.

En daarom een volledige dag. Het complete pakket.
Waarin je mega veel waarde krijgt.
Je ontvangt persoonlijke coaching, gaat echt op diep niveau loslaten en in proces.
Als jij echt wilt? Dit avontuur volledig aan durft te gaan?
Dan kan je rekenen op een heuse transformatie!

De Daandag is inclusief koffie/thee/water, lekkernijen en een vers bereide lunch.
De dag duurt van 10.00u tot plm. 16.00u. Let op: hou rekening met een eventuele uitloop.
Ik stop pas met waarde geven als het klaar voelt.
En tsja, dit is immers niet tijdgebonden…

Het belangrijkste is dat de Daandag echt draait om jou. Vanuit mijn professionaliteit en mijn zijn creëer ik een veilige omgeving. Binnen deze setting ga jij in proces. Je gaat verlicht naar huis. De behandeling kan tenminste 4 dagen nawerken. Misschien voel jij je tijdens die dagen wel wat emotioneler of sneller geprikkeld. Het kan ook zijn dat je juist hoog in je energie zit! Belangrijk is dat je niet teveel ‘moet-afspraken’ plant in die dagen erna, maar jezelf echt de tijd geeft om te zijn. Rustig aan bijkomen.

Oh en het aller aller aller belangrijkste?
Dat je dit wilt. Écht wilt.

Dus lieve jij, dan rest mij nog een vraag:

Gun jij jezelf een Daandag?

Voel je het ergens kriebelen? Heb je hier zin in? Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om dit eens te ervaren?
Weet je welkom!
Via onderstaande knop boek je meteen jouw Daandag.

Echt, ik heb er zin in!!

Ben je klaar voor je eigen avontuur? Samen met mij? 

Let’s go girl! Dit verdien je toch??

De personen hieronder gingen jou voor en gunden zichzelf een Daandag. Ze vertellen je graag over hun ervaringen. 

Ik heb een Daandag gedaan bij Danielle. Het was een hele fijne dag waarin ik als persoon helemaal centraal stond, dat is ook wel eens fijn, want dat gebeurt niet altijd. Dat heeft me goed gedaan. Tijdens deze dag kon ik me helemaal op mijn lichaam richten. Dit gecombineerd met de coaching van Danielle vond ik erg prettig. Danielle luistert heel goed, is heel rustig en echt gericht op mij als persoon. Denkt goed en rustig na, heeft veel kennis van zaken. Ik vond het een heel bijzondere dag. Van tevoren vond ik het wel lastig om er een bepaald beeld van te hebben, maar als je erin zit is het heel relaxed en met twee voeten op de grond. Niks geks, maar wel heel goed om te doen. Ik zou een Daandag zeker aanbevelen als je het gevoel hebt dat je lijf je af en toe in de weg staat. De dag is zeker geschikt voor je als moeder, als ondernemer met een eigen bedrijf of gewoon in het dagelijks leven. En Danielle is een heel prettig persoon waarbij je je heel snel op je gemak voelt. En die tijdens een Daandag veel rust en ook warmte uitstraalt.  

Anoniem

ondernemer en moeder van twee

Lieve Daan, dank voor de heerlijke Daandag. Jouw liefde, aandacht, deskundigheid en prachtige ziel hebben mij verwonderd. De dag stond in het teken van transformatie. Echt een aanrader!

Sonja

61 jaar

Afgelopen jaren/maanden had ik steeds meer sombere dagen en huilbuien en had ik lichamelijk en geestelijk last van de dingen die ik vroeger heb meegemaakt. Hier was ik echt heel erg klaar mee.

Ik voelde me zo gevangen in mijn eigen lichaam dat ik me vrij wil voelen en vooral alles kan zeggen en doen wat mijn hart mij ingeeft en niet mijn verstand en of angsten. Gisteren heb ik een hele dag 
een lijfkracht-herstel behandeling + traumaverwerking ondergaan en dit was heel fijn, bijzonder, mooi, ontspannen maar ook bij trauma verwerking heel erg heftig. Mijn hele lichaam ging in de kramp tot mijn hals/nek en gezicht en zelfs mijn tong toe waardoor ik het gevoel had dat ik stikte en zelfs een moment dacht dat ik doodging. Ik kon moeilijk praten en moest volledig vertrouwen op mijzelf en loslaten. Hier moest ik door heen , het was echt een helse pijn. Dit was zo heftig dat ik hiervan erg bewust geworden ben hoe ik mijzelf totaal heb verwaarloosd. Dit werkt dan ook nog na en ik geef mezelf de tijd hiervoor.  

Van hieruit kan ik verder en ga dan ook vanuit mijn hart leven en niet meer vanuit een ander of met mijn hoofd. Wilde dit met jullie delen en zo ook aan jullie meegeven, voel je vrij om je vrij te voelen en alles te doen wat je zelf wilt en laat ook de ander vrij om te voelen wat hij of zij wil.

Anoniem

Moeder van dochter en zoon

Heb het gevoel dat er allerlei processen gaande zijn… Mijn kinderen zijn wel mega onrustig sinds de behandeling… Ik ben moe😇 
Maar voel me fysiek wel lichter ofzo. En wat je zei over spierpijn/van alles fysiek voelen. Dat had ik wel. Echt alsof alles weer op z’n ‘plek’ moet komen. 
Ik heb wel echt lijntjes doorgeknipt. Samen met mijn man afgelopen weekend leuke dingen gedaan en veel gepraat. Was ook fijn🙏 
En op werkgebied…ga ik het stuk lesgeven loslaten. Nu echt definitief…Ik wil het niet meer!! 
Gisteren sprak een collega me erop aan: “Jij moet echt andere dingen gaan doen waarvan je gaat shinen.” En de klas was gisteren in zo’n weerstand. Niet tegen mij, maar tegen het (onderwijs)systeem. Dus de signs zijn kristalclear… Nu MOET ik zelf echt gaan doen/durven en een plan gaan maken…wat ik wil. Privéstap: ik ga in gesprek met mn moeder.  Werkstap: ik ga in gesprek met een plan (wat IK wil) over mijn lesgevende taken. 

Anoniem

Een moeder van vier kinderen

De Daandag: een dag met een gouden rand. Waarvoor dank!

Anoniem

33 jaar

VEELGESTELDE VRAGEN:

Wat is een Daandag?

Tijdens een Daandag geef ik je een lijfkracht-herstel behandeling. Deze behandeling is een vorm van de energetische geneeskunst. Het is een methode die er vanuit gaat dat alle cellen in je lijf energie zijn. Blokkades die in je lijf zitten worden opgelost, energie gaat weer stromen. Deze behandeling in combinatie met mijn coaching gaat er voor zorgen dat jij weer beste vrienden wordt met je lijf, dat je weer gaat luisteren naar de signalen die jouw lijf je geeft. Bekijk de video op deze pagina. Hierin leg ik het nog beter uit!  

Wat levert de Daandag mij op?

Een Daandag zorgt ervoor dat jij je weer bewust wordt van wat je lijf tegen jou wil zeggen. Je lichaam is je gevoel, het is je kracht, je huis, je alles. Je zal merken dat er allerlei dingen boven gaan komen, positief en negatief. Ik zet je tijdens een Daandag in proces, je lijf gaat zichzelf herstellen. 

Hoe kan ik me voorbereiden?

Trek gemakkelijke kleding aan. De rest gaat vanzelf. Je gaat loslaten. Je gaat in proces.

Wat kost een Daandag?

De Daandag kost 299 euro, dit is inclusief btw. Lunch, drinken en versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen. Ook ontvang je een cadeau bij vertrek 😉 Uiteraard nog een verrassing dus ik zeg er nog niets over… Wel heel leuk, want i love cadeautjes! 

Let op: belangrijke info!

De losse Daandag is alleen nog te boeken in augustus en september 2021. Daarna zal de Daandag onderdeel gaan worden van een exclusief VIP-traject (voor de échte avonturiers!). Je zult begrijpen dat de prijs dan ook far way omhoog gaat. Dit is echt je laatste kans om een losse Daandag te boeken. Dus lijkt het je wat? Twijfel dan niet langer, hop tjop en boek, boek, boek! 🙂

DE DAANDAG IS VOOR JOU:

– als je toe bent aan verandering
– als je niet bang bent om jezelf in de spiegel aan te kijken
– als je een sprong durft te maken in het diepe

Maar ook: 

– als je last hebt van lichamelijke klachten (denk aan migraine, vastzittende schouders, maagproblemen, gevoelige darm)
– als je last hebt van stress(klachten
– als je graag meer rust in je hoofd zou willen hebben
– als je het gevoel hebt vast te zitten in je lijf
– als je graag stappen wilt zetten, maar niet weet waar te beginnen
– als je je minder wilt aantrekken van wat anderen van je vinden
– als je beperkende overtuigingen los wilt laten
– als je je letterlijk lekkerder in je lijf wilt voelen

LET OP: De losse Daandag gaat verdwijnen  >>laaste kans!<< 

De losse Daandag is dit jaar alleen nog te boeken in augustus en september 2021. Daarna zal de Daandag onderdeel gaan worden van een exclusief VIP-traject (voor de échte avonturiers!). Reden?Ik weet dat deze dag GOUD is. De resultaten die behaald worden (mits commitment, mits echte durfal die de diepte in willen) zijn sky high. En dit wil ik gieten in een vorm waarmee ik nóg veel meer waarde kan leveren. Er komt zoveel inzicht dankzij een Daandag. Het is zo mega raak. De processen die in gang worden gezet zijn mindblowing. Maar echt. Ik had van tevoren niet gedacht dat de Daandag zoveel zou gaan veranderen voor jou. Dus. Daarom. De Daandag in een traject gegoten. Je zult begrijpen dat de prijs dan ook far way omhoog gaat. Dit is echt je laatste kans om een losse Daandag te boeken. Dus lijkt het je wat? Twijfel dan niet langer, hop tjop en boek, boek, boek! 🙂

Oh en psst, ben jij die echte durfal en wil je nu al meer weten over het VIP-traject? Neem dan zeker contact met me op! Echt! Het wordt zo te gek. En hoe eerder je instapt, hoe gunstiger het voor je is. De eersten krijgen altijd de meeste waarde (weet ik uit ervaring). Dus wanna jump in? Jump! App me @ 0627887123 😉

En? Durf jij het aan?

Lieve jij, 

ik gun het je zo enorm. 
Een dag voor jezelf. 
Waarin er alle ruimte is voor jou. 
De dag waarin alles er mag zijn. 

Geloof me, het is echt een cadeau voor jezelf. 

Via onderstaande knop boek je jouw Daandag. 
Slechts beperkt beschikbaar in augustus en september. 

Daarna verdwijnt de Daandag in deze vorm. 

Heb je toch nog eerst behoefte aan meer informatie?
Klik hier en stuur me een berichtje. 

Vragen is vrijblijvend hoor 🙂 

Ik hoor je graag! 
Liefs Daan

WIE BEN IK?

Ik ben Danielle, jij mag Daan zeggen. Ik doe waar ik blij van word. Ik zou willen dat jij ook gaat doen waar je bij van wordt! Al jaren help ik kinderen en hun moeders (en soms ook vaders) zodat ze beter in hun vel zit. Wil jij weten waarom ik doe wat ik doe? Lees dan meer over mij.